Minska i fett

Burn X5 är ett av de mer kända fettbrännande preparaten på marknaden idag. Det är en väl ansedd produkt som är hyfsat stark och ger bra fettbrännande effekt. Den är dock medioker på två viktiga områden, prestationshöjande och stimulering av ämnesomsättning. De innan nämnda faktorerna är ganska viktiga. Den prestationshöjande effekten gör att man orkar mer som exempelvis längre träningspass. Ämnesomsättningen är kroppens naturliga förbränning, och fettförbränningen går mycket snabbare när ämnesomsättningen är hög. Burn X5 passar bäst tillsammans med träning och sund kost för bästa resultat. Produkten finns i varianter med eller utan koffein.
Styrka: [rating=3]
Fettbränning: [rating=4]
Prestationshöjande: [rating=2]
Stimulerar ämnesomsättningen: [rating=2]
Innehåller koffein: Valfritt
Dosering: 4-6 tabletter/dag
Pris: 269 kronor
Storlek/förpackning: 120 kapslar

Xenical 120mg
Xenical
Xenical skiljer sig från de andra produkterna i testet. Alla andra produkterna är kosttillskott och xenical är ett bantningsmedel med kliniskt bevisad effekt för att förhindra att fettvävnad bildas. Vidare finns det bevisade resultat som visar att produkten underlättar viktminskning. Xenical innehåller den aktiva ingrediensen orlistat vars huvudsakliga verkan är att hindra att kroppen tar upp eller omvandlar energi till fettvävnad. Läkemedlet visar märkbara förbättringar inom ett par månader. Det är även en bantningsmetod som är säker att använda även i längre perioder. Bäst resultat uppnås om behandlingen utförs tillsammans med sund kost samt motion. Xenical är ett läkemedel för dig som inte vill kompromissa när det gäller resultat kontra pris. Det ger mycket god effekt och är ett utmärkt bra val om du är ute efter viktminskning med mer bestående resultat.
Styrka: [rating=5]
Formulering: Tabletter
Fullständigt resultat: Inom 6-8 månader
Tidigast märkbara resultat: Inom 2-3 månader
Varaktig viktminskning: Ca 70% av alla användare
Pris: från 975 kronor
Storlek/förpackning: 84 tabletter

Active T5 +

Active T5+ är ett mycket effektivt fettbrännande preparat. Det ger en mycket stark effekt för fettbränning och stimulerar kroppens ämnesomsättning väldigt bra. Effekten på ämnesomsättningen visar sig ofta genom att kroppens naturliga förbränning av energi ökar och mindre energi omsätts till fett. Vidare ökar kroppens egna förbränning av fettvävnad. Det ger en hyfsad prestationshöjande effekt. Produkten är ett utmärkt val om du är intresserad av effektiv fettbrännande verkan för att bli av med fett snabbt.
Styrka: [rating=5]
Fettbränning: [rating=5]
Prestationshöjande: [rating=3]
Stimulerar ämnesomsättningen: [rating=4]
Innehåller koffein: Ja
Dosering: 2 tabletter/dag
Pris: 309 kronor
Storlek/förpackning: 60 kapslar

Synerlin
Synerlin
Synerlin är ett relativt populärt kosttillskott för att bränna överflödigt fett. Produkten ger en mycket bra fettbrännade effekt samt har viss verkan för att öka prestationsförmågan eller höja ämnesomsättningen. Synerlin innehåller koffein, grönt te och denrobium. Produkten är ganska mild och främst till för att bränna fett men det finns bättre val för att få mer energi eller öka kroppens förbränning. Bäst resultat fås om synerlin används tillsammans med sund kost och träning.
Styrka: [rating=3]
Fettbränning: [rating=4]
Prestationshöjande: [rating=2]
Stimulerar ämnesomsättningen: [rating=2]
Innehåller koffein: Ja
Dosering: 2-4 tabletter/dag
Pris: 299 kronor
Storlek/förpackning: 150 kapslar